Yogahuset.
 

 

ett hem att mötas i...

Att få erbjuda något utöver det vanliga är min passion. Utrymmen och platser där du kan få komma närmare din inre röst, längtan och kraft i livet. Utrymmen som öppnar upp för energi, flöde, frihet och kärlek. Utrymmen som både lockar och stödjer, men också utmanar till inre transformation. Utrymmen som inbjuder dig att blomstra.

YogaShala är ett sanskrit ord för hus eller hem, en plats för yogapraktik. En plats som erbjuder näring och stöd, där yoginis och yogis kan mötas och dela sina upplevelser och erfarenheter - ett Yogahus helt enkelt.

Här vid vår nya yogashala är skogen precis runt knuten, och under sommaren blomstrar det i trädgården. Från salens fönster kan du blicka rakt ute i naturen, och när våren kommer går det att spenderar tillfällen ute bland blommor och träd.

I den nya shalan kommer fokus att vara härligt, upplyftande och djupgående yoga & meditation. Här får yogapraktiken ta tid, kännas in och upplevas på djupet. Så som den ursprungligen undervisades, men i modern tappning.

Meditation, Asana, Pranayama, Chanting och Kontemplation blandas med Free Movement, transpersonell psykologi, tantrisk filosofi, Journaling och naturligtvis Embodied Flow™.

Yoga är min stora passion och något jag har vigt mitt liv åt, och jag ser fram emot att få dela dessa magiska stunder med dig i mitt Yogahus.

 

Välkommen till det nya Yogahuset!

 

 
lindanenne-hi-res.jpg
oliver-pacas-191069-unsplash.jpg
09 augusti 2018_040-73.jpg
09 augusti 2018_040-266.jpg