Cart 0

Yogaretreat

Paros, Grekland

31 maj - 6 juni 2020
med Linda & Zandra

 

”Okreblue är innästlat i en gammal cederträdskog brevid en vik i det turkosa havet. Energin där är som att komma tillbaka till rötterna, till det enkla och avskalade. Här växer Bougainvillea och vindruvsrankor in genom fönster, dörrar och tak. Det finns ingenting annat att göra än att låta sig till fullo omfamnas av naturen. Det är en otroligt läkande och kraftgivande plats, ett ställe att känna sig som hemma.” - Linda Wiksten

 
 

 
paros4.jpg

...läkning, näring & kraft...

Följ med på ett yogaretreat till Paros - ön med det förföriska lugnet. 
Linda Wiksten och Zandra Lundberg välkomnar dig till en vecka att dra dig tillbaka, bara vara, uppleva den enkla närheten till naturen, njuta av hälsosam mat och välgörande yoga. Vi välkomnar dig till yogamattan i det grekiska paradiset.

Okreblue är en plats där hållbarhet, kärlek till naturen, yoga och ett balanserat sätt att leva får ta plats. Här värms vattnet upp med solpaneler och maten är lagad med kärlek, en stor del av grödorna kommer från deras egna odlingar. Hela stället har ett naturligt lugn över sig, och en alldeles speciell kraft och energi som omfamnar.

"Respect to the environment, the body & soul is our way of life."

Platsen ligger vid Filizi strand, ett område som har en naturlig skönhet med
sanddyner, en gammal cederträ “skog”, hemliga små vikar med sandständer och
kristallklart vatten.

Närmaste stad, eller pittoreska fiskeby, hittar du en enkel taxiresa bort ifall du är nyfiken på att utforska mer av ön Paros. Naousa anses vara en av de vackraste byarna i Cykladerna. En by som behållit sin autenticitet, sin traditionella karaktär och charm med sina vita och blomsterklädda hus, kyrkor och kapell, omringade av labyrintliknande smala, stenlagda vägar. Här kan du promenerar runt i allt det vackra och bara njuta.

Vi inbjuder dig under detta retreat till läkning, näring för kropp, sinne och själ & naturlig inre kraft. En tid att bara vara . . .

 

Vill du följa med?

Fyll i anmälan nedan så kontaktar vi dig med vidare information. Din bokning är bekräftad först när bokningsavgift är inbetald, efter anmälan skickar vi vidare information till dig.

Har du frågor? Kontakta Linda : linda@yogahuset.ax

 

Morgonpraktik med Linda

Promenad till yogashalan

Promenad till yogashalan

Inför eftermiddagayoga med Zandra

Inför eftermiddagayoga med Zandra

Cederträd på stigen till havet

Cederträd på stigen till havet

Brunch i solen

Brunch i solen

Morgontystnad

Morgontystnad

 

Om yogalärarna

Linda Wiksten är den kreativa kraften bakom yogastudion So Ham på Åland. Hon är erfaren lärare – senast utbildad inom Embodied Flow™ – som guidar inkännande och uppskattade klasser, utbildningar samt håller kurser i meditation och personlig utveckling.

”För mig är det viktigaste att jag är sann mot mig själv och att det jag lär ut och förmedlar till andra kommer från mitt hjärta och mitt inre väsen”.

09 augusti 2018_040-175.jpg
29572405_10155438900638059_7815179974074555932_n.jpg

Zandra Lundberg guidar yoga och frilansar som skribent. Efter en karriär som reporter på Aftonbladet sade hon upp sig för att följa sitt hjärta. I dag delar hon tiden mellan Åland, Stockholm och Indonesiska öarna Bali och Lombok. Zandra smälter samman ord och rörelsemönster för att guida dig djupare in i dig själv.

”Yogan har fått mig att bryta destruktiva mönster, fått mig att blomstra och våga leva det liv jag verkligen vill leva”·

 
 

Vad ingår?

* Boende sju nätter på Okreblue Seaside Yoga Retreat Center
* Stor brunchbuffé varje morgon
* Middagsbuffé varje kväll
* En meditations- och pranayamaklass varje morgon där vi också tar oss tid för reflektion (pranayama innebär andningsövningar)
* Två yogaklasser om dagen
* Skratt, bad, vila och härlig gemenskap 


dagsschema

7.30-8.30 Meditation/pranayama/reflektion
Paus för te, citronvatten och frukt
9.00-11.00 Flödande förmiddagsyoga
11.00-12.00 Brunchbuffé
12.00-16.30 Paus för bad, vila eller egna upptäckter
16.30-18.30 Rogivande eftermiddagsyoga
19.00 Middagsbuffé


Priser

Mer info på kommande …


Vad ingår inte? 

Flygresan till och från Grekland och båt/flyg till Paros. Det finns flera olika alternativ att ta sig till ön. Vi informerar om de bästa sätten när du bokar!


måltider

Maten är viktig för välmåendet, och maten bör även vara en njutning. På Okreblue serveras hälsosam, fräsch, hemlagad brunch och middag med ekologiska produkter - många kommer från Okreblues egen trädgård. Alla måltider är vegetariska/veganska (ej fisk och kött) de erbjuder även gluten och mjölkfria alternativ. Måltiderna intas vid Okreblues restaurang “Caretta" - där kan vi sitta under vindruvsrankorna och blicka ut över bergen och havet.


Hur tar jag mig dit?

Du kan resa till Paros antingen med flyg eller komma med båt från Aten. Båtbiljetter till Paros går att boka och köpa online från och med årskiftet.

När du bokat plats på resa blir du inbjuden till en Facebook-grupp där vi delar restips och kan hitta reskompis om du vill det.


Bokningsregler

• Anmälan till resa är bindande.
• Vid bokning uppbärs en anmälningsavgift om 250 euro, avgiften är ej återbetalningsbar.
• För att utnyttja Early bird pris bör hela avgiften vara betald före 28 december 2018.
• Vid val av fullt pris ska hela avgiften vara betald före 21 mars 2019 - om bokning sker efter detta datum bör hela avgiften betalas omgående.

• Följande gäller vid avbokning:
1. Vid avbeställning före 3 april 2019 uppbärs en avbokningsavgift om 250 euro.
2. Vid avbeställning 3 april 2019 eller senare uppbärs en avbokningsavgift motsvarade resans pris.

 

Vi hoppas få möta dig under den grekiska solen!