Cart 0

Yogaretreat

Paros, Grekland

31 maj - 6 juni 2020
med Linda & Zandra

 

”Okreblue är innästlat i en gammal cederträdskog brevid en vik i det turkosa havet. Energin där är som att komma tillbaka till rötterna, till det enkla och avskalade. Här växer Bougainvillea och vindruvsrankor in genom fönster, dörrar och tak. Det finns ingenting annat att göra än att låta sig till fullo omfamnas av naturen. Det är en otroligt läkande och kraftgivande plats, ett ställe att känna sig som hemma.” - Linda Wiksten

 
 

 
IMG_1844.jpg

...närvaro & livskraft...

För tredje året i rad ordnar vi ett yogaretreat till Paros - ön med det förföriska lugnet. 
Linda Wiksten och Zandra Lundberg välkomnar dig till en vecka att dra dig tillbaka, bara vara, uppleva den enkla närheten till naturen, njuta av hälsosam mat och välgörande yoga. Vi välkomnar dig till yogamattan i det grekiska paradiset.

Okreblue är en plats där hållbarhet, kärlek till naturen, yoga och ett balanserat sätt att leva får ta plats. Här värms vattnet upp med solpaneler och maten är lagad med kärlek, en stor del av grödorna kommer från deras egna odlingar. Hela stället har ett naturligt lugn över sig, och en alldeles speciell kraft och energi som omfamnar.

"Respect to the environment, the body & soul is our way of life."

Platsen ligger vid Filizi strand, ett område som har en naturlig skönhet med
sanddyner, en gammal cederträ “skog”, hemliga små vikar med sandständer och
kristallklart vatten.

Närmaste stad, eller pittoreska fiskeby, hittar du en enkel taxiresa bort ifall du är nyfiken på att utforska mer av ön Paros. Naousa anses vara en av de vackraste byarna i Cykladerna. En by som behållit sin autenticitet, sin traditionella karaktär och charm med sina vita och blomsterklädda hus, kyrkor och kapell, omringade av labyrintliknande smala, stenlagda vägar. Här kan du promenerar runt i allt det vackra och bara njuta.

Vi inbjuder dig under detta retreat till djup närvaro och att landa i flödet av livskraft genom kropp, sinne och själ. En tid att bara vara . . .

 

Vill du följa med?

Fyll i anmälan nedan så kontaktar vi dig med vidare information.
Din bokning är bekräftad först när bokningsavgift är inbetald.

Du kan även kontakta Linda via mail : linda@yogahuset.ax

 
Filizi Beach

Filizi Beach

Morgonpraktik med Linda

Pittoreska fiskeby Naousa

Pittoreska fiskeby Naousa

Inför eftermiddagayoga med Zandra

Inför eftermiddagayoga med Zandra

Brunch mys!

Brunch mys!

Brunch i solen

Brunch i solen

Stigen till stranden

Stigen till stranden

Soluppgång innan morgonmeditation

Soluppgång innan morgonmeditation

 

Om Linda & Zandra

På våra resor tar vi dig till platser som har den där jordnära känslan och samtidigt är sprinklade med magi. Platser som är vackra, doftar gott, och som öppnar alla våra sinnen. Platser vi känner att samspelar med det vi undervisar, samspelar med de inre resor vi bjuder in dig till.

Våra retreats är inte ”vanlig yoga” även om vi ibland ägnar oss åt det också :) Vi utgår i från individerna gruppen och syr ihop meditation, fri rörelse, parövningar, skrivande, shaking, skratt och nedåtgående hundar till en upplevelse att spara i hjärtat för resten av livet.

Vi nu inne på vårt tredje år med retreats världen över: nöjda deltagare har tidigare yogat med oss på Paros i Grekland, i Indien och på Bali & Gili Meno.

När du bokar din resa bjuder vi in dig till en Facebookgrupp där du kan hålla kontakten med de övriga deltagarna både före och efter retreatet.

IMG_1329.JPG
 
 

Vad ingår?

* Boende sex nätter på Okreblue Seaside Yoga Retreat Center
* Stor brunchbuffé varje morgon
* Middagsbuffé varje kväll
* En meditations- och pranayamaklass varje morgon där vi också tar oss tid för reflektion (pranayama innebär andningsövningar)
* Två yogaklasser om dagen
* Skratt, bad, vila och härlig gemenskap 


dagsschema

7.30-8.30 Meditation/pranayama/reflektion
Paus för te, citronvatten och frukt
9.00-11.00 Flödande förmiddagsyoga
11.00-12.00 Brunchbuffé
12.00-16.30 Paus för bad, vila eller egna upptäckter
16.30-18.30 Rogivande eftermiddagsyoga
19.00 Middagsbuffé


Priser

Early bird!
Boka och betala före 30 december 2019
Enkel rum - 1180 euro
Del i dubbelrum - 980 euro per person

Normalpris
Enkel rum - 1370 euro
Del i dubbelrum - 1170 euro per person


Vad ingår inte? 

Flygresan till och från Grekland och båt/flyg till Paros. Det finns flera olika alternativ att ta sig till ön. Vi informerar om de bästa sätten när du bokar!


måltider

Maten är viktig för välmåendet, och maten bör även vara en njutning. På Okreblue serveras hälsosam, fräsch, hemlagad brunch och middag med ekologiska produkter - många kommer från Okreblues egen trädgård. Alla måltider är vegetariska/veganska (ej fisk och kött) de erbjuder även gluten och mjölkfria alternativ. Måltiderna intas vid Okreblues restaurang “Caretta" - där kan vi sitta under vindruvsrankorna och blicka ut över bergen och havet.


Hur tar jag mig dit?

Du kan resa till Paros antingen med flyg eller komma med båt från Aten. Båtbiljetter till Paros går att boka och köpa online från och med årskiftet.

När du bokat plats på resa blir du inbjuden till en Facebook-grupp där vi delar restips och kan hitta reskompis om du vill det.


Bokningsregler

• Anmälan till resa är bindande.
• Vid bokning uppbärs en anmälningsavgift om 300 euro, avgiften är ej återbetalningsbar.
• För att utnyttja Early bird pris bör hela avgiften vara betald före 30 december 2019.
• Vid val av fullt pris ska hela avgiften vara betald före 1 mars 2019 - om bokning sker efter detta datum bör hela avgiften betalas omgående.

• Följande gäller vid avbokning:
1. Vid avbeställning före 1 april 2020 uppbärs en avbokningsavgift om 300 euro.
2. Vid avbeställning 1 april 2020 eller senare uppbärs en avbokningsavgift motsvarade resans pris.

 

Ladda ner info om resan!

Paros 2020 pdf

Välkomna livskraften under den grekiska solen!