MAGI.

Foto : Kim Lindström  www.kim.ax

Foto : Kim Lindström www.kim.ax

Visst är väl livet alldeles fyllt av magi!

Är det inte magiskt hur naturen helt av sig självt blommar. Hur en intelligens bortom vårt förstånd har skapat syren, vallmo och pion. En kraft som gör så att solen värmer och vattnet svalkar. Jag känner att denna kraft och intelligens finns tillgänglig för oss alla. Det är ju trots allt den som skapt oss från en enda liten cell. Vad händer när vi får en kontakt med denna kraft inom oss? Kanske blir livet, om möjligt, ännu mer magiskt.
 
Övning…
Stanna upp en stund idag, ute i naturen. Se dig omkring med ett öppet sinne och öppna, avslappnade ögon. Se dig omkring så där som ett barn gör, som om allting är alldeles nytt och magiskt. Som om du ser naturen för första gången.

Love NotesLinda Wiksten