Klarhet - Flöde - Välmående

OBS! Från och med mitten av oktober 2019 ger jag på obestämd tid inte längre Kroppsbehandlingar, och från slutet av november tar jag inte längre emot nya kunder för Healing och Meditativt Möte och Samtal pga graviditet och mammaledigt.

Jag erbjuder intuitiva och experientiella sessioner för en djupare upplevelse av Självet

 

Healing

75 minuter / 70 euro

Healing är att ge kroppen utrymme och möjlighet ta hand om och läka sig själv. Under sessionen kanaliserar jag Universal Light, Reiki & grundande energi från Mama Earth. När energin, ljuset och kärleken av källan strömmar genom kroppen landar du i en djup avslappning där kroppens celler kan återhämta sig. Healing ger allting utrymme att få vara, att få omfamnas av kärlek och på så vis transformeras till ljus och kraft. Healing passar för alla som söker efter att ge kroppen stöd att ta hand om sig själv på allra bästa sätt.

Räkna med lite extra tid efter sessionen för utrymme att integrera.

 

Kroppsbehandling

Från och med mitten av oktober 2019 tar jag paus från att ge kroppsbehandling pga graviditet.


75-90 minuter / 85 euro

Denna behandling väcker en djupare kontakt med kroppens olika system och delar. Du kan boka behandlingen om du är i behov av kontakt med något specifikt system/del, t.ex. skelettet, organ, leder osv. Eller så inleder vi stunden med ett samtal kring vad som händer i kroppen och jag lyssnar in var det finns delar som längtar efter att vakna och upplevas.

Jag arbetar intuitivt genom att känna in och lyssna till din kropps behov för stunden. Intentionen med behandlingen är att balansera flödet av Prana (livsenergi) i hela kroppen, genom att dels frigöra frusna eller stagnerade utrymmen, genom att stimulera genomströmningen av energi och skapa en upplevd känsla av kroppen på djupet. Jag kombinerar olika tekniker från bland annat BodyMind Centering®, Asiatisk Yogamassage, Somatics, Reiki Healing etc.

Denna behandling kan upplevas som väldigt kraftfull, men samtidigt subtil. Den väcker det cellulära medvetandet och kroppens egen upplevelse av sig själv samtidigt som delar som har varit i skugga får integreras tillbaka till helheten.

Räkna med lite extra tid efter sessionen för utrymme att integrera.

 

Meditativt Möte och Samtal

75-90 minuter / 90 euro
på yogauset eller online

Denna session vänder sig till dig som upplever att det inre livet är kaotiskt och överväldigande, eller önskar vägledning på resan i ditt inre liv. Sessionen inbjuder dig att möta mer av dig själv och få klarhet i ditt inre liv. Jag stödjer och guidar dig djupare in i kroppen för att ge dig möjlighet att i ett tryggt utrymme till fullo uppleva och vara med det som pågår i ditt inre landskap.

Alla sessioner ser olika ut beroende på vad som dyker upp, och var du befinner dig. De kan bestå av bland annat samtal, vägledd meditation, visualisering, beröring, rörelser, ljud etc.

Räkna med lite extra tid efter sessionen för utrymme att integrera.

 

Vägledning för LivsEvolution

12 sessioner / 10-12 månader
på yogauset eller online

Livsvägledning är för dig som längtar efter långsiktig inre evolution och klarhet. Vägledningen stödjer bland annat:

 • en känsla av klarhet

 • ökat välmående

 • kontakt med intuitionen

 • flöde i livet

 • utvecklad förmåga att lyssna till din inre kraft

 • uppdaterad självbild

 • inre lugn

 • mod och fokus

 • ökad kreativitet

 • läkning av mönster som inte längre gynnar dig

 • ökad självkärlek

 • leva från det Högre Jag:et

Under våra första möten ser vi över var du kommer ifrån och var du befinner dig just nu och vad det är du längtar efter - och så utgår vi därifrån.
Det kan vara många olika faktorer, både yttre och inre, som påverkar oss i våra val och handlingar - så jag arbetar inte utifrån någon modell utom utgår från den individ jag möter.
Vanliga frågor som dyker upp och som vi arbeta med är självbilden (självkänsla/självförtroende - tankar och känslor om oss själva), det inre barnet, struktur i livet, mentala hinder och blockeringar, drömarbete, livssanningar och förväntningar, existensiella frågor - för att ge några exempel.

Eftersom jag sett att regelbundet arbete över tid ger den mest hållbara och transformerande utveckligen erbjuder jag ett paket med 12 träffar inom loppet av ett år.
Vi träffas lite mer frekvent i början (ungefär var tredje vecka) och mot slutet mindre frekvent.  Mötena är ca 75-90 minuter beroende på vad som dyker upp under mötet och vad du för tillfället arbetar med/fokuserar på. Däremellan håller vi kontakten via e-post.

Välkommen att kontakta mig om du är intresserad av vägledning så berättar jag mer!


 

praktisk info

 • Behandlingar ges på Yogahuset i Hammarland
  _______________

 • Om du inte hittar en tid som passar dig vänligen kontakta mig och så hittar vi en tid utanför schemat.
  _______________

 • Betalning kan göras online vid bokning eller på plats
  _______________

 • Avboknings policy:

  Om du behöver avboka din session vänligen använd länken som skickas med din bokningsbekräftelse till din epost.

  Avboka senast 24 timmar före bokad tid.

  Alla missade eller sent avbokade sessioner debiteras fullt pris.

  Om du avbokar din förbetalda session mer än 24 timmar före bokad tid återbetalas beloppet inom 10 arbetsdagar.
  _______________

 • Om du har frågor är det välkommen att kontakta mig: linda@yogahuset.ax
  (jag läser och svarar på alla mail personligen)