Praktisera med mig online.

 

Embodied Flow™ - Super Slow klass: lungor och njurar - 60 min

En djup, långsam, förkroppsligande yin style yogaklass. Perfekt när du vill riktigt gosa in dig i kroppen och landa på jorden. Upptäck, genom den upplevda känslan av njurar och lungor, hur de inre organen både grundar, stödjer och lyfter kroppen.

Embodied Flow™ är ett system av transformerande yoga som bjuder in dig till den djupaste upplevelsen av dig själv. Genom en integrerande blandning av hatha yoga, somatics, rörelse meditation, tantrisk filosofi, och transpersonell psykologi framkallar praktiken upplevelsen av att stiga in i flow som meditation “in action”. Embodied Flow™ inbjuder dig som utövare att röra dig och leva på ett djupt naturligt, lätt och ledigt sätt.

 

närvaro i hela kroppen - 20 minuter

En meditation och pranayama för dig att göra hemma med fokus att expandera närvaron i hela kroppen. När vi är närvarande i hela kroppen ökar vår förmåga att se möjligheter, göra val och att möta vår omgivning så som den är.

 

vila i pausen - 7 minuter

Vi kan hitta en dörr till det mystiska Självet i pauserna mellan tankarna, andetagen - i utrymmet mellan det som var och det som ska komma. Pausen, Madhya, den stilla punkten som är en öppen dörr till hjärtat av varandet.

 

Kommer våren 2019!

Online kurser och program för den inre resan.